Direct contact? Bel: 085 - 060 99 89

HomePink Ribbon

Omarmband Pink Ribbon

Pink Ribbon omarmband

De Pink Ribbon Armband is hét symbool om mensen met borstkanker te steunen. De twee met elkaar verweven hartjes staan symbool voor zelfcompassie en de steun die we aan vrouwen met borstkanker geven. We noemen de Pink Ribbon Armband dan ook dit jaar de Pink Ribbon Omarmband.

Koop de armband tot het einde van het jaar bij Waxsalon Smooth! voor €9,99. De Omarmband is ook een mooi cadeau voor de feestdagen. 

Omarmband Pink Ribbon

Pink Ribbon

1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. We halen geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doen we er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken.
Maar dat kunnen we niet zonder jou. Want of je nu met vriendinnen een high tea organiseert, meeloopt tijdens de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht of de Pink Ribbon armband koopt bij ons in de salon, je steunt ons en alle vrouwen met borstkanker enorm. Samen bereiken we meer. Samen staan we zij aan zij tegen borstkanker.