Direct contact? Bel: 085 - 060 99 89

HomeBROWS

 

Wenkbrauw behandelingen Browbar Smooth!

Ontdek de kunst van perfecte wenkbrauwen bij onze Browbar Smooth - waar vorm en stijl samenkomen voor een look die je gezicht doet stralen.

Classic Brows - De natuurlijke look  Deze behandeling is perfect wanneer je gaat voor een minimale verandering of als je nooit eerder iets aan je wenkbrauwen hebt laten doen. De behandeling duurt gemiddeld 30 minuten waarin wij je wenkbrauwen gaan waxen, epileren, knippen, verven en stylen. Vooraf bespreken we uitgebreid jouw wensen. 

 

 

 

Henna Brows - Ideaal voor volle brows  Henna geeft niet alleen de haartjes kleur, maar ook de huid. Dit zorgt ervoor dat je wenkbrauwen optisch voller lijken. Ben je gewend elke dag een potlood of poeder te gebruiken? Dan adviseren wij jou deze behandeling. Henna blijft ongeveer 7 tot 12 dagen op de huid zitten en tot wel 4 weken op de haartjes. De behandeling duurt ongeveer 40 minuten waarin wij je wenkbrauwen gaan waxen, epileren, knippen, henna aanbrengen en stylen.

Airbrush Hybrid Brows (NEW) Deze mega trend van 2024 is ...

Men Brows - De nette maar mannelijke uitstraling Borstelige, onverzorgde wenkbrauwen met wildgroei bij de man is niet meer nodig. Naast de baard en snor zijn de wenkbrauwen voor de man heel bepalend. Voor de man maken we de wenkbrauwen netjes. Niet te strak en niet te gestyled.

Losse wenkbrauw behandelingen:

Epileren/waxen - Just shaping the brows Zijn jouw wenkbrauwen de juiste kleur en wil je ze liever puur natuur houden? Kies dan voor deze behandeling om de wenkbrauwen net iets strakker te maken.

Verven - Just tinting the brows  Ideaal voor als jouw natuurlijke wenkbrauw mooi in vorm is en je alleen maar meer kleur wil. 

AFSPRAAK MAKEN