Direct contact? Bel: 06 - 432 931 18

HomeErvaringen

Ervaringen klanten van Waxsalon Smooth!

26 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.9/10
10/10
Brazilian

Daphne is de absolute Wax Queen van het Gooi. Altijd schoon, netjes, punctueel en gezellig. Ze werkt rustig, legt uit wat ze doet met een super glad eindresultaat. Hier voel je je thuis.

Amy
Blaricum - 17 augustus 2020
10/10
Waxen benen

Fijn geholpen vriendelijk en accuraat.
Echt blij mee!!!
Tot de volgende!!!

Sandra
Huizen - 14 augustus 2020
9/10
Hele benen en bikinilin

Altijd snel en deskundig geholpen door gezellige, vriendelijke medewerkers. Weer fijne gladde benen.

Ineke
Soest - 13 augustus 2020
10/10
Brazilian

Geholpen door Mandy, wat een topper en puur en fijn persoon. Verteld precies wat ze doet, je ziet en voelt haar passie voor het werk een hele fijne ervaring en heel secuur. Ik kom terug ! Dank je wel !

Ellie
Nvt - 6 augustus 2020
9/10
Waxen

Altijd schoon, punctueel, gezellig en bovenal: GLAD. De score is eigenlijk een 10, maar er is altijd ruimte voor verbetering ( al weet ik het zelf nu niet) vandaar een dikke 9.

Brigitte
Bussum - 1 augustus 2020
10/10
Wenkbrauwen

Beste Waxsalon ooit! Kom zelf al jaren en nu ook mijn dochter... Daphne werkt altijd heel rustig en legt je alles uit! En een heerlijk praatje ik hou ervan! Voor mij en mijn dochter NOOIT meer een ander!♥️

Marije
Huizen - 21 juni 2020
10/10
Wenkbrauw styling

Fantastische service. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en de meiden zijn onwijs vriendelijk.

Cheryl
Duivendrecht - 8 juni 2020
10/10
Wenkbrauwen

Super fijne salon. Zodra je binnen stapt voel je je gelijk thuis.

Megan
Huizen - 27 mei 2020
9/10
Benen

Super gladde benen! Thanks weer! X

Lisa
Huizen - 4 november 2019
10/10
Rug harsen

Ellen heeft mijn rug geharst. Gezellige meid. Snel klaar.

GP
Hilversum - 4 november 2019