Direct contact? Bel: 085 - 060 99 89

HomeErvaringen

Ervaringen klanten van Waxsalon Smooth!

43 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.9/10
10/10
Henna brows

Ik had laatst mijn eerste ervaring met henna brows bij Browbar Smooth en ik ben absoluut weggeblazen! Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde ik me welkom en op mijn gemak. De browspecialiste nam de tijd om naar mijn wensen te luisteren en gaf deskundig advies over welke vorm en kleur het beste bij mijn gezicht zouden passen. Ze was zeer bekwaam en precies, wat resulteerde in prachtig gevormde wenkbrauwen die perfect pasten bij mijn gezicht. De henna verf gaf een natuurlijke en langdurige kleur, waardoor mijn wenkbrauwen er voller en mooier uitzagen dan ooit tevoren.

Wat ik vooral waardeerde, was het feit dat Browbar Smooth hygiëne hoog in het vaandel heeft staan. Alles was schoon en goed georganiseerd, wat mijn ervaring nog aangenamer maakte.

Kortom, mijn eerste keer henna brows bij Browbar Smooth was een fantastische ervaring en ik kan het iedereen aanraden. Ik ben zo blij met mijn wenkbrauwen en zal zeker terugkomen voor toekomstige behandelingen. Bedankt, Browbar Smooth, voor het leveren van uitstekende service en geweldige resultaten!

Anne Lotte
Bussum - 16 april 2024
10/10
Harsen

Bij mijn eerste ervaring met een Brazilian wax bij waxsalon Smooth, was ik aangenaam verrast door de professionele service en het comfortabele gevoel dat ik kreeg tijdens de behandeling. De medewerkers waren vriendelijk en deskundig, waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. De salon was schoon en dat droeg bij aan de algehele positieve ervaring. De waxbehandeling zelf was snel en efficiënt, en ik was blij met het resultaat. Ik zou Smooth zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een hoogwaardige waxservice.

K.
Eemnes - 6 april 2024
10/10
Brazilian wax

Ik ben afgelopen maandag voor het eerst behandeld door Lara en wat een geweldige wax specialiste is het, voelde me heel ontspannen en ziet er keurig uit, zeer vriendelijke en professioneel, ga volgende keer weer zeker bij haar

Mary
Huizen - 26 maart 2024
10/10
Waxen

Super fijne salon waar je goed geholpen wordt door lieve medewerkers die altijd voor je klaar staan. Het waxen wordt altijd erg zorgvuldig gedaan en de medewerkers zorgen ervoor dat je lekker op je gemak bent waardoor het een ontzettende fijne ervaring is.

Fi
Bussum - 13 februari 2024
9/10
Wenkbrauwstyling, touch up henna 4 wk

Altijd heel tevreden over m'n wenkies als ik bij Daphne ben geweest! Echt een topper, die van haar vak houdt en dat zie je in het resultaat...

Annelies
Huizen - 16 oktober 2023
10/10
Brazilian Wax

Je wilt nooit meer anders! Daphne en haar collega's zijn verstaan hun vak. Je wordt op je gemak gesteld, je word (bijna ) pijnloos geharst met een mooi ( kaal) resultaat. Daarnaast is het altijd gezellig de salon en voel je je gelijk op je gemak ! Dus ik zou het iedereen aan raden en doe ik zelf ook!

Alissa
Huizen - 4 oktober 2023
10/10
Wenkbrauwen

Super blij dat ik bij de Browbar ben geweest! Steeds twijfelde ik of ik nou eens een stap zou zetten om mijn wenkbrauwen te laten doen, want ik was niet tevreden met mijn wenkbrauwen. Na mijn moed bij elkaar geraapt te hebben heb ik een afspraak gemaakt. Daphne gaf toen heel eerlijk aan op dat moment niets te gaan doen aan mijn wenkbrauwen. Ik epileerde het zo ver weg dat ze me adviseerde een aantal weken lang helemaal niets aan mijn wenkbrauwen te doen en bood me een serum aan om mijn wenkbrauwen extra snel te laten groeien. Soms word je pas bewust wat je met je eigen wenkbrauwen doet als je luistert naar een professional. Ik zag mijn wenkbrauwen per dag groeien.

Vandaag 7 weken later ben ik opnieuw geweest en heeft Daphne mijn wenkbrauwen super mooi in vorm gemaakt en bijgekleurd met henna. Ik was eerst bang dat henna te donker zou zijn, maar nogmaals; Daphne is een professional en die weet wat ze doet. Ik ben mega blij met het eerlijke advies dat ik half september heb gekregen om mijn wenkbrauwen weer te laten groeien. En nog veel blijer met het eindresultaat nu! Ik kan me bijna niet voorstellen wat ik mijn wenkbrauwen eerst zelf aan deed... Bij de Browbar ben je absoluut in goede handen!

Juliette Bus
Huizen - 3 oktober 2023
10/10
Brazilian Wax

Hele fijne behandelingen gehad, waar ik me helemaal op me gemakt voelde!

Lydia
Bussum - 25 augustus 2023
10/10
Braz

Wat een toppers!! Binnenkort gaan ze verhuizen naar een groter pand. HAHA Dat is wel nodig ook!

Lisa
Huizen - 1 december 2021
10/10
Brazilian, oksels en onderbenen

Goede wax, voelde me helemaal op mn gemak.

Corine
Huizen - 21 oktober 2021
1 2 3 4 5 volgende