Direct contact? Bel: 06 - 432 931 18

HomeErvaringen

Ervaringen klanten van Waxsalon Smooth!

23 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.9/10
10/10
Brazilian

Geholpen door Mandy, wat een topper en puur en fijn persoon. Verteld precies wat ze doet, je ziet en voelt haar passie voor het werk een hele fijne ervaring en heel secuur. Ik kom terug ! Dank je wel !

Ellie
Nvt - 6 augustus 2020
9/10
Waxen

Altijd schoon, punctueel, gezellig en bovenal: GLAD. De score is eigenlijk een 10, maar er is altijd ruimte voor verbetering ( al weet ik het zelf nu niet) vandaar een dikke 9.

Brigitte
Bussum - 1 augustus 2020
10/10
Wenkbrauwen

Beste Waxsalon ooit! Kom zelf al jaren en nu ook mijn dochter... Daphne werkt altijd heel rustig en legt je alles uit! En een heerlijk praatje ik hou ervan! Voor mij en mijn dochter NOOIT meer een ander!♥️

Marije
Huizen - 21 juni 2020
10/10
Wenkbrauw styling

Fantastische service. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en de meiden zijn onwijs vriendelijk.

Cheryl
Duivendrecht - 8 juni 2020
10/10
Wenkbrauwen

Super fijne salon. Zodra je binnen stapt voel je je gelijk thuis.

Megan
Huizen - 27 mei 2020
9/10
Benen

Super gladde benen! Thanks weer! X

Lisa
Huizen - 4 november 2019
10/10
Rug harsen

Ellen heeft mijn rug geharst. Gezellige meid. Snel klaar.

GP
Hilversum - 4 november 2019
10/10
Brazilian wax

Voor een brazilian wax. Hele aardige wax dame, stelde mij op mijn gemak. De salon is schoon. Vaste klant erbij!

Mila
Hilversum - 18 oktober 2019
10/10
Brazilian wax

Top! Fijne salon, schoon en kundig personeel! Weten precies wat ze doen, en zijn heel fijn in de omgang. Je voelt je direct op je gemak. Zeker een aanrader

Kristel
Bussum - 27 augustus 2019
10/10
Wenkbrauwen, brazilian en onderbenen

Kom altijd voor me wenkbrauwen bij Daphne ben altijd weer blij als ik terug kom weer lekker verzorgd en ze luisterde naar je wensen!
Me brazilian en onderbenen was ook fijne ervaring zonder schaamte. Ze stelt je op je gemak!! Voor mij geen andere waxsalon meer voor mij!

Marije
Huizen - 25 juli 2019