Direct contact? Bel: 06 - 432 931 18

HomeErvaringen

Ervaringen klanten van Waxsalon Smooth!

18 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.9/10
9/10
Benen

Super gladde benen! Thanks weer! X

Lisa
Huizen - 4 november 2019
10/10
Rug harsen

Ellen heeft mijn rug geharst. Gezellige meid. Snel klaar.

GP
Hilversum - 4 november 2019
10/10
Brazilian wax

Voor een brazilian wax. Hele aardige wax dame, stelde mij op mijn gemak. De salon is schoon. Vaste klant erbij!

Mila
Hilversum - 18 oktober 2019
10/10
Brazilian wax

Top! Fijne salon, schoon en kundig personeel! Weten precies wat ze doen, en zijn heel fijn in de omgang. Je voelt je direct op je gemak. Zeker een aanrader

Kristel
Bussum - 27 augustus 2019
10/10
Wenkbrauwen, brazilian en onderbenen

Kom altijd voor me wenkbrauwen bij Daphne ben altijd weer blij als ik terug kom weer lekker verzorgd en ze luisterde naar je wensen!
Me brazilian en onderbenen was ook fijne ervaring zonder schaamte. Ze stelt je op je gemak!! Voor mij geen andere waxsalon meer voor mij!

Marije
Huizen - 25 juli 2019
10/10
Waxen bovenbenen

Super fijne en professionele waxsalon!
Resultaat is altijd top! Hele fijne en gezellige behandeling. Je voelt je op je gemak!
Deze waxsalon is een absolute aanrader

Kelly
'S Graveland - 23 mei 2019
10/10
Brazilian met onderbenen en oksels

Romy stelt je erg op je gemak, waardoor de eventuele schaamte na een paar minuten al volledig weg is. Daarnaast is ze kundig en was het hierdoor qua pijn prima te doen. Vanaf nu een vaste klant erbij!

Els
Wijk bij Duurstede - 22 maart 2019
10/10
Brazilian Wax

Heel goed

Arnolda
Blaricum - 27 februari 2019
10/10
Brazilian wax, oksels en onderbenen

Prima resultaat en professioneel

Martine
Muiden - 16 februari 2019
10/10
Brazilian wax, oksels en onderbenen

Romy heeft het echt geweldig gedaan!

Mare
. - 17 januari 2019