Direct contact? Bel: 085 - 060 99 89

HomeDuurzaamheid

Duurzaamheid binnen Waxsalon Smooth! 

Klimaatverandering is een probleem van nu; koraalriffen gaan verloren, zwaardere stormen, langere droge en hete perioden en een uiteindelijk tekort aan drinkwater en voedsel. Waxsalon Smooth! denkt aan de wereld om ons heen en wij zijn ons ervan bewust dat we het anders moeten aanpakken.

Waar wij voor staan is waar wij op staan.

  • Verlichting – In en rondom onze salons is alle verlichting- ledverlichting. Ledverlichting heeft een veel langere levensduur, verbruikt weinig energie en de materialen waarmee ledverlichting wordt gemaakt zijn minder schadelijk. Zo wordt er bijvoorbeeld geen lood gebruikt.
  • Digitalisering – Op ons kantoor is bijna alles gedigitaliseerd en daarmee gebruiken we zo min mogelijk papier.
  • Waterreductie – Zuinig en bewust met water om gaan is essentieel daarom zijn onze kranen voorzien van waterbesparende beluchters en is ook ons toilet waterbesparend.
  • Energie – De wax heaters zijn duurzaam in verbruik en worden doormiddel van timers aan- uit gezet. Zo staan deze nooit onnodig aan. De was wordt gewassen in een wasmachine met het nieuwe energie label A.
  • Isolatie – Het pand waarin de waxsalon gevestigd is, is reeds volledig gerenoveerd en volledig geïsoleerd met hoogwaardig isolatiemateriaal met een hoge R-waarde.
  • Schoonmaken – Uiteraard is hygiëne heel belangrijk in onze waxsalon. We poetsen er graag op los maar dan wel met milieuvriendelijke materialen en ecologische schoonmaakmiddelen.