Direct contact? Bel: 085 - 060 99 89

HomeBrowbar Hilversum

Wenkbrauwbehandeling in Hilversum

Kom in de stoel zitten en maak kennis met jouw persoonlijke wenkbrauwexpert. Wenkbrauwen zijn heel bepalend en verzorgde wenkbrauwen doen wonderen voor je uitstraling. 

Wenkbrauwen om van te houden! 

Wenkbrauwen HuizenJe ontvangt:

  • Persoonlijk wenkbrauw advies

  • Wenkbrauw tinting

  • Wenkbrauw waxing

  • Dé perfecte droom wenkbrauw

Boek wenkbrauwstyling

 

 


De behandeling wenkbrauwstyling, wat houdt dat precies in?

Wij werken niet met sjablonen maar kijken naar de natuurlijke vorm van de wenkbrauw en gaan op zoek naar de perfecte vorm om jouw gezicht zo goed mogelijk te laten uitkomen. Vanuit die basis gaat de waxspecialiste jouw droom wenkbrauwen creëren door middel van verven, knippen, waxen en epileren/ontharen met pincet. 

Ben je huiverig om je de behandeling wenkbrauwstyling in te plannen? No worries! Tijdens de behandeling heb je een spiegel in je hand, waarmee je te allen tijden mee kunt kijken. We halen alleen de haartjes weg wat nodig is om de perfecte wenkbrauw te creëren. Er zal nooit teveel wegehaald worden. Zonde! Als je wenkbrauwen erg van elkaar verschillen dan stelt de wenkbrauwspecialiste samen met jou een plan op om de wenkbrauwen gelijk en in vorm te krijgen.

Het gaat erom wat jij mooi vindt!

Wenkbrauw Huizen Gevoelige huid? Geen probleem! De nieuwste wax met Calendula extract is nog zachter voor de huid. De Lycojet hotwax is speciaal ontwikkeld voor eyebrowstyling. Doordat de huid wordt beschermd met olie, hecht de wax alleen aan de haartjes en niet aan de huid. 

Voorbereiding: Zorg ervoor dat je voor de eerste wenkbrauw behandeling minimaal 2-3 weken niet epileert of harst. 

Wil je liever alleen je wenkbrauwen laten verven of epileren? Dit kan ook los ingepland worden.

 

Boek je afspraak